fbpx

info@equina.be

+ 32 475 64 88 79

OPLEIDINGEN BIJ EQUINA

Bij Equina is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een cursus om het lichaam van je paard beter te begrijpen en kunnen ondersteunen of naar een opleiding om van je hobby je (bij)beroep te maken, bij ons kan je ervoor terecht!

Hoe die opleidingen juist in hun werk gaan, waar je kan starten en welke vervolgopleidingen je nadien kan doen: je vindt het hier!

<– KLIK om te vergroten!

We bieden heel wat opleidingen aan. Sommige zijn opeenvolgende, andere omvatten dan weer enkele andere. We lijsten het hier even voor je op!

Is het je nog niet helemaal duidelijk of wil je graag starten maar weet je niet goed hoe of wanneer? Laat het ons even weten via de WhatsApp knop rechts onderaan je scherm, we bellen je met plezier even op!

 

WAT IS JOUW DOEL?

(meer weten over onze opleidingen? Schrijf je in voor een kennismakingstraining!)

Ik wil graag leren hoe ik een basis ontspanningsmassage kan geven aan mijn eigen paard. Hiermee wil ik zijn lichaam ondersteunen bijvoorbeeld na een intensieve training of wedstrijd, bij algemene stijfheid of bij stress en angst.

De BASICS opleiding is geschikt voor jou!

Ik wil mijn paard en dat van vrienden/kennissen op een natuurlijke en efficiënte manier kunnen ondersteunen. Ik wil graag alles weten over de anatomie en het bewegingsstelsel van een paard en welke behandeltechnieken ik kan gebruiken in verschillende situaties zoals hoofdpijn, manken, rugpijn, moeilijk buigen, gedragsveranderingen, veranderende spieren,…
Behalve mijn eigen paard wil ik ook hier en daar paarden behandelen tegen betaling.
Ik volg een opleiding ook liefst aaneensluitend, zo word ik meteen ondergedompeld in de materie en kan ik erna meteen aan de slag!

Jij zit het best op je plaats in de opleiding I love MY horse.

Ik kan niet wachten om op dagelijkse/wekelijkse basis met paarden bezig te zijn of mijn huidige activiteit uit te breiden om paarden op die manier het best mogelijke leven te geven én er geld mee te verdienen!
Ik wil een paard kunnen onderzoeken om zo tot de oorzaak van klachten te komen én deze efficiënt aan te pakken. Dit doe ik graag door een combinatie van Oosterse en Westerse geneeskunde te gebruiken; ik ben ervan overtuigd dat beide visies enorm veel mogelijkheden bieden.
Ik ben bereid om mij gedurende iets meer dan een jaar onder te dompelen in de materie en volwaardig practitioner te worden. Ik vind het ook belangrijk om een degelijke, brede basis te hebben.

Voor jou bestaat de Horse Health Specialist opleiding, de professionele opleiding die je in staat stelt er je volwaardig (bij)beroep van te maken.

Werken met honden lijkt me super leuk!

Niet alleen vind ik het belangrijk om de oorzaken van klachten bij honden te zoeken en aan te pakken, daarbij wil ik kennis bijbrengen aan hun baasjes waardoor gezondheidsproblemen in de toekomst verminderd kunnen worden.

Ik wil graag leren hoe het lichaam van een hond werkt, hoe externe factoren zoals voeding en huisvesting hierop een invloed hebben en hierop kunnen anticiperen.

Ik wil graag practitioner voor honden worden: KLIK HIER

Ik wil uit interesse enkele onderwerpen volgen: dat kan in Module 1, module 2 of module 3.

Waarvoor kan je nog meer bij ons terecht?

Behandelingen

E-books & webinars

Blogs

Advies

Online opleidingen

Contacteer ons

Heb je vragen voor Equina of wil je graag een opleiding volgen?
Laat het ons weten en we nemen snel contact met je op.