fbpx

info@equina.be

+ 32 475 64 88 79

Workshops & Webinars

Bij Equina gaan we volledig voor het welzijn van àlle paarden! Helaas is het onmogelijk om elk paard zelf te gaan behandelen… Daarom is het ons doel om zoveel mogelijk paardeneigenaars en -liefhebbers kennis bij te brengen over hun paard en de gezondheid van het paard.

We bieden heel wat online en offline workshops en webinars aan gegeven door Equina of andere experts in hun vakgebied!

Sluit jij je ook aan bij onze community paardenliefhebbers die oprecht het welzijn van hun paard voorop stellen? Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Voor wie?

IEDEREEN is welkom op onze opleidingen!

Tenminste, als je het belangrijk vindt om op een respectvolle manier om te gaan met het paard als individu en zijn welzijn op de eerste plaats zet. Ben jij fan van het betere trek- en sleurwerk op je paard en ben je van mening dat elke vorm van slecht gedrag te verhelpen is met een stevige sessie met de zweep? 

Dan zijn onze opleidingen waarschijnlijk niet geschikt voor jou!

Probeer jij je paard echter te begrijpen en besef je dat heel wat gedrags’problemen’ voort stromen uit pijn en wil je daar ook actief je paard mee helpen? Of je nu liefhebber bent, sportruiter, groom, recreatieve ruiter of als je al werkt met paarden: bij ons is iedereen welkom!

s

ACTIE! Schrijf nu in voor 3 workshops/webinars en krijg 20% korting!

Nu inschrijven met korting?

Error: Contact form not found.