fbpx

LET OP! Deze pagina verdwijnt bijna!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Eén online trainingspakket om jouw paard zelf te kunnen helpen bij klachten en zo héél veel geld te besparen

Meer kennis, minder betalen

(Geen voorkennis nodig, geen medische achtergrond, voor elk type paardenliefhebber!)

Vanaf nu – een gezonder, gelukkiger, blijer paard én minder dierenartskosten!

Mijn naam is Evy. Na meer dan 20 jaar paarden en honden af helpen van veelvoorkomende en minder courante klachten, het opleiden van heel wat professionele practitioners en constante bijscholing en zelfstudie richt ik me sinds enkele jaren ook op het online opleiden van paardeneigenaars.

Jij kan hier nu de vruchten van plukken!

Met mijn heel simpele, zachte technieken krijg jij in no-time je paard zélf in orde!

EVY MACQUOY

EVY MACQUOY

Oprichtster en bezielster Equina en Equina Online Academy

Ik hoef jou niet te vertellen hoe duur het al is om een paard gewoon te ‘houden’.

Jaarlijks ben je al minstens 5 à 6.000 EUR kwijt aan het onderhoud: huisvesting, voeding, materiaal, hoefsmid of -bekapper, ontworming, noem maar op!
Daarbij komen misschien nog lessen, opleidingen, een nieuw dekje of een nieuwe rijbroek voor jezelf!
Begin je met het rijden van wedstrijden? Dan is het hek helemaal van de dam! Trailer, camionette, inschrijvingsgeld, materiaal, extra training,…

Daarbovenop komen dan nog eens de dierenartskosten. Heeft je paard niks voor? Lucky bastard! Dan blijven deze kosten gelukkig vrij beperkt. Maar is je paard eens ziek, mankt hij of zit hij gewoon niet goed in z’n vel? Dan ben je al snel enkele honderden tot zelfs duizenden euro’s (bij ziekenhuisopname of operatie) kwijt.

WAT ALS… jij heel wat zou kunnen besparen op die kosten?

Niet alleen omdat je heel wat klachten zelf zal kunnen oplossen, maar vooral: omdat je klachten kan voorkomen en beginnende klachten tijdig herkennen?

Cranio & structurele

Met deze technieken kan een oplossing geboden worden bij heel wat veelvoorkomende klachten zoals hoofdpijn, headshaking,  algemene stijfheid, rijtechnische problemen zoals moeilijk buigen, scheef springen, moeilijkheden met het onderbrengen van de achterhand, in verzet gaan, steigeren, bokken, staken, korter ondertreden aan 1 kant, moeilijkheden met bepaalde oefeningen of verzameling of juist niet willen verruimen, noem maar op!

Voor deze opleiding betaal je normaalgezien 464 EUR.

Manipulatietechnieken van de wervelkolom

De module ‘Manipulatietechnieken van de wervelkolom’ leert je hoe je met zachte technieken wervels kan manipuleren door de spieren rondom te bewerken. Het kan helpen bij verschoven wervels, pijnlijke ribben en vastzittende tussenribspieren.

De prijs van deze opleiding bedraagt normaalgezien 464 EUR.

Triggerpoints

Met de module ‘Triggerpoints’ kan jij binnenkort spierknopen losmaken als de beste. Merk je dat een paard gevoelig is op bepaalde plaatsen of merk je dat hij sommige bewegingen iets minder goed kan maken? Dan kan je deze technieken zeker uitproberen.

Ook deze opleiding kost normaalgezien 464 EUR.

Voeding, kruiden, superfoods, Bachbloesems

De modules Voeding & kruiden voor paarden, superfoods en Bachbloesems zitten er normaalgezien niet bij in, maar goed, voor deze ene keer steken we ze ermee in. Deze modules zijn samen normaalgezien 323 EUR waard.

Extra: Yin Yang & 5 elementen

Als laatste extraatje doen we er ook nog de modules Yin Yang en 5 elementen bij, voor degenen die graag de visie en methodes gekaderd zien binnen de Oosterse geneeswijze.

Deze opleidingen kosten normaalgezien 150 EUR.

Maak gebruik van deze actie en krijg jouw paard zelf gezond én gelukkig!

Na honderden studenten live op te leiden en beleiden kan jij nu ook ONLINE leren je paard gezond te krijgen, gebruik makende van heel wat verschillende technieken, tips & tricks!

Bespaar heel wat geld, met de aankoop en nadien op kosten. Geld dat je vanaf nu kan investeren in leuke dingen voor jezelf of je paard!

Er is niks in dit online programma dat te moeilijk is voor jou, geen technieken die je paard kunnen schaden en alles wordt uitgelegd in klaar en duidelijk Nederlands!

Niets moeilijk aan dus! Elke techniek wordt stap voor stap per filmpje uitgelegd. De filmpjes kijk je zo vaak je maar wil. 

Je kan meteen starten!

Wat kan je verwachten in deze online cursus?

Duidelijke filmpjes, opgedeeld in modules en per onderwerp. Niet zeker over een bepaalde techniek? Je pikt het betreffende filmpje er zò uit!

De technieken worden klaar en duidelijk uitgelegd, geen voorkennis vereist! Iedereen kan ze uitvoeren.  Elke handzetting wordt duidelijk en in detail getoond.

Hands-on, je kan meteen van start gaan! We gebruiken heel zachte technieken waarmee je je paard niet kan schaden. Geen risico’s, enkel voordelen dus.

Een gezonder, gelukkiger en vrolijker paard. Droom jij ook niet van een fijn te rijden, soepel, nageeflijk paard dat net als jij plezier heeft in het rijden?

Het lichaam van je paard volledig in balans krijgen, gelijktijdig een betere band creëren en een zen-moment voor jezelf. Begin er dit weekend al mee!

Euro’s besparen en tegelijkertijd heel wat nieuwe kennis opdoen? Dat kan enkel NU! Starten maar, je bespaart onmiddellijk meer dan 1700 EUR.

Totale waarde van de opleidingen: 2.014 EUR

€ 297 ,- per kwartaal

Cursus Horse Health Specialist – Module 1

Ontvang de sleutel tot een gezond en gelukkig paard nu meteen en bespaar NU meer dan 1.700 euro en op termijn nog eens honderden tot zelfs duizenden euro’s.

 • Dé technieken die ik zelf ook dagelijks gebruik tijdens behandelingen
 • Stap voor stap uitgelegd
 • Bekijken zo vaak je wil
 • Hands-on, je kan meteen aan de slag

Je kan meteen aan de slag, na 3 maanden wordt jouw toegang automatisch opgezegd. Wil je nadien toch nog langer toegang blijven hebben? Dat kan aan 149 EUR per extra maand. 

Benieuwd hoe de lessen eruit zien? Bekijk hier een voorbeeld van een kort filmpje:

Totale waarde van de 9 opleidingen = 2.014 EUR

Alleen NU (tot middernacht) nog voor € 297,- per kwartaal

Je kan meteen aan de slag, na 3 maanden wordt jouw toegang automatisch opgezegd.
Wil je nadien toch nog langer toegang blijven hebben? Dat kan aan 149 EUR per extra maand. 

Mijn hondje was bijna opgegeven door de dierenarts.

Een topteam als je het mij vraagt… Mijn kleine lieverd was zo ziek, bijna opgegeven door de dierenarts. Na 2 behandelingen door Evy was mijn kleine lieverd springlevend! Ik volgde ook een workshop en pas het nog elke dag toe!

Nancy Lamont
Oprichtster Provita

Ik heb gezien dat shiatsu de paarden écht kan helpen. Dat de behandelingen (bv. cranio) ongelooflijk deugd doen bij paarden. Ik ben al gestart in bijberoep en hopelijk binnenkort in hoofdberoep!

 

Tom A.
Student PRO opleiding

Een intensieve week, waar verschillende behandeltechnieken worden bekeken die je nadien al op je eigen paarden kan toepassen, mét resultaat!

 

Anka D.R.
Student intensieve zomercursus + PRO opleiding

Een stapje dichter naar mijn toekomst!

 

Axelle D.G.
Student intensieve zomercursus

De intensieve cursus was een super ervaring? Je wordt een hele week ondergedompeld in de sfeer en kennis van shiatsu. Met diverse tips en tricks kan je meteen aan de slag met je eigen paard (en jezelf). Alles wordt zeer goed uitgelegd met bijhorend beeldmateriaal zodat je ook na deze week veel kan oefenen!

 

Inneke H.
Student intensieve zomercursus + PRO opleiding.

Ben naar de workshop Moody Mares geweest. Was alweer héél interessant. Véél info en tools meegekregen! De ervaring en kennis van Evy is super uitgebreid en waardevol. Geeft alweer een boost om paardjes te mogen gaan helpen…😍🐎💖

 

Hilde D.
Afgestudeerd PRO opleiding

Astmatisch paard na inentingen gekregen te hebben tegen rhino en griep en tetanus… half uurtje bij Evy en paardje terug volledig rustig en ontspannen…
volgens dierenarts zou het langzaam elke dag klein beetje beter worden en was het stofallergie.
Ja stallen zijn nu volledig terug spik en span na grote kuis, maar toch blij dat paardje nu al terug Oke is…
Dank je Evy voor alle inzichten😘

 

Els D.P.

Passion for well-being of dogs, horses, and humans shines through every interaction.

I want to know more! What a great introduction to Shiatsu. And the dogs LOVED the lessons too (sooo relaxed, every one of them)

Greet G.
Student Basics

Heeft mijn merrie fantastisch geholpen die na pleeg moederschap jaar melk bleef geven, waar door het eindelijk is opgelost ❤️ eeuwig dankbaar

Inge K.
Elke cursus, workshop en opleiding superboeiend en supertof gegeven 😍!! Veel nieuwe info, tips & tricks! 💪🏽🐴🐴thx!

Lana D.G.

Afgestudeerd PRO opleiding
Altijd interessant een hele leuke aanvulling voor de cursus shiatsu pro. De cursus in algemeen is zeer goed ! Nog steeds tevreden dat ik de kans gegrepen heb om ze te volgen. ⭐️

Charlien V.

Afgestudeerd PRO opleiding
De studenten van Equina zijn onlangs onze paarden komen behandelen met shiatsu massages.
Heerlijk vonden ze het, en mooie resultaten behaald. Zeker voor herhaling…
Ik raad iedereen aan zijn paard een shiatsu massage te laten geven door Equina.
Ann M.
Vorige week ben ik de cursus Moorstempel en hotstone massage voor honden gaan volgen bij Equina. Het was een leuke avond met weer een heleboel extra info waar ik mee naar huis ging! Een originele en interessante toevoeging op mijn professionele opleiding Shiatsu voor honden. En als surplus, kregen we van Evy ook een boel businesstips, afgestemd op onze eigen onderneming.
Ben heel blij dat ik me ingeschreven heb, het was echt meer dan de moeite!

Nathalie D.R.
Afgestudeerd PRO opleiding honden

Mijn Chihuahua Bambam (3,5 jaar) was nooit ziek, tot haar 1 jaar. Daarna begon ze ineens ademhalingsproblemen, slijmen en energiegebrek te krijgen. Na de dierenarts (bloed trekken, radiografie, met camera in de luchtwegen enz) werden we doorverwezen naar Merelbeke. Ook daar konden de professoren ons niet verder helpen.
Na doorverwijzing door vriendin kwam ik bij Evy terecht. Het bleek simpelweg aan haar voeding te liggen. Na 3 behandelingen zijn de skijmen zo goed als weg, heb ik terug een speels en energiek hondje! Ik ben zo dankbaar dat ik Evy heb leren kennen, en dat ze mijn BamBam terug gezond heeft gemaakt.

Sabine C.

Heel fijne manier van lesgeven, goede combi theorie & praktijk. Docent speelt enorm in op de vragen en noden van de personen én honden in de groep. Heel leuke en goede lesgeefster, echt een aanrader!

Karen V.

Leuke opleiding waardoor ik een extra aanbod kan aanbieden. Ook een leuk moment met mijn eigen hond!

An L.

Vlotte, interactieve opleiding. Veel uitleg die je dan meteen kan uitproberen op je hond: ideale combinatie.

Docente spreekt met kennis van zaken, die ze met plezier/enthousiasme deelt.

Anja C.

Totale waarde: 2.014,-

Nu voor maar 297,- 

 • Cranio & soft tissue (t.w.v. 464 euro)
 • Manipulaties van de wervekolom (t.w.v. 464 euro)
 • Basis ontspanningsmassage (t.w.v. 149 euro)
 • Triggerpoints (t.w.v. 464 euro)
 • Yin Yang (t.w.v. 75 euro)
 • 5 elementen (t.w.v. 75 euro)
 • Superfoods (t.w.v. 79 euro)
 • Voeding & kruiden (t.w.v. 95 euro)
 • Bachbloesems (t.w.v. 149 euro)

Je kan meteen aan de slag, na 3 maanden wordt jouw toegang automatisch opgezegd. Wil je nadien toch nog langer toegang blijven hebben? Dat kan aan 149 EUR per extra maand.